vrijdag 21 januari 2011



Wijnkasten met kortingen tot 40%Profiteer van de opruiming bij EuroCave. De huidige wijnkasten en wijn-per-glas serveersystemen moeten plaats maken voor de nieuwe modellen. Er zijn meer dan 50 modellen uit voorraad leverbaar waaronder multi temperatuurzone kasten en de nieuwe Dual Zone; 2 zones voor het uitserveren van rode en witte wijn. Maak gebruik van deze unieke kans en schaf nu uw wijnkast en/of wijn-per-glas systeem aan!

Klik hier voor meer informatie.





Maatwerk: wijnvitrinesNieuw bij EuroCave: wijnwanden geheel op maat gemaakt! Met deze wijnvitrines op maat kan werkelijk iedere wijnwens realiteit worden. Vorm, materiaal, verlichting; alles kan tot in de kleinste details aangepast worden aan uw eigen wensen. Uiteraard worden de wijnwanden voorzien van de beste koeltechnologie van EuroCave, zodat u ook op bewaar- en serveeromstandigheden geen enkele concessie hoeft te doen.





Uniek wijn per glas systeem zonder stikstof!SoWine Professional is uniek in de markt. Het is een wijn-per-glas systeem dat zich onderscheid van alle andere systemen doordat de Sommelier met de fles aan tafel komt uitserveren en daarmee, zoals het hoort, aan de verwachting van de gasten kan voldoen. De SoWine Pro heeft 2 compartimenten voor het op de juiste temperatuur serveren van witte en rode wijn en een automatisch vacumeersysteem.

Meer weten over dit product? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten